Ligier dealer J.C. van Roekel Ede
info@45kmauto.nl
0318-637072
Facebook
Elleboog 6  6713 KP  Ede

Wij zorgen voor alles wat met uw brommobiel te maken heeft, zodat u zorgeloos kunt rijden!

Privacy verklaring

Onze voorraad

Ligier modellen

Microcar modellen

Contact pagina

Ligier Microcar brommobiel specialist J.C. van Roekel Ede
Copyright © 2018 Autobedrijf J.C. van Roekel
Privacy Policyautobedrijf J.C. van Roekel Ede hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: - uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid. - verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. - vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens. - passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is. - geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. - op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren. Als                                       z  ij n    w  i j  v  e  r a ntwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacybeleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens: Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens Uw persoonsgegevens worden door verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden: -  Het aangaan van overeenkomsten -  Het versturen van nieuwsbrieven -  Het aangaan van arbeidsovereenkomsten - Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen: (maak hierbij gebruik van dezelfde doelstellingen als u hebt ingevuld bij de inventarisatie) - - - Verstrekking aan derden De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons) gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Autobedrijf J.C. van Roekel Autobedrijf J.C. van Roekel autobedrijf J.C. van Roekel Autobedrijf J.C. van Roekel administratie / back-up (versleuteld) Elleboog 6 6713 KP Ede info@autoroekel.nl 0318-637072 Contact persoon: J.W. van Roekel J.C. van Roekel Overleg over uw voertuig Naam / adres / telefoon nummer Email / w ebsite Voertuig gegevens Pech hulp verzekering / garantie aanvragen Minderjarigen Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Bewaartermijn bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. (Als u hier een meer concrete bewaartermijn kunt formuleren kunt u dat hier doen). Beveiliging Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen; - - - - - Rechten omtrent uw gegevens U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Klachten Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op. Autobedrijf J.C. van Roekel Wachtw oorden op computers en programma's Versleutelde back-ups Verw erkings overeenkomsten met 3e partijen Zie AVG verklaring